Schowek
Koszyk
Załóż konto
Zaloguj się
1 » Opinie o sklepie2

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 23-09-2018
Błyskawiczna dostawa,obsługa bez zarzutów, towar zgodny z oczekiwaniami.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 16-09-2018
Wszystko ok, wysyłka błyskawiczna, produkt jak w opisie, jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 28-08-2018
Polecam. Towar, czas przesyłki, wszystko super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 27-08-2018
Wszystko super,tylko takie sklepy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 17-08-2018
Dokompletowywałam talerze, ktore kupowalam w sklepie stacjonarnym, a niestety zlikwidowano go. Towar zgodny z zamowieniem. Talerze w rzeczywistosci ladniejsze niz na zdjeciach. Bardzo dobrze zapakowane do przesylki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 07-08-2018
Towar bardzo dobrej jakości!a obsługę sklepu oceniam na 6+!!!robienie u Państwa zakupów to przyjemność,napewno skorzystam z Państwa oferty w przyszłości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 31-07-2018
Super sklep z bardzo dobrym asortymentam. Profesjonalna obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
Bez zarzutów. Zakupy były miłe i przyjemne. Dostawa też całkiem szybka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 20-05-2018
Wszystko sprawnie, dobry kontakt ( zaszła pomyłka z mojej strony-sprawnie wyjaśniona) ,ceny promocyjne i bezpłatna dostawa. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
Towar pierwszej jakości. Cena najlepsza na rynku. Jedyny mankament to brak możliwości płatności kartą co jednak zrekompensowała cena i dodatkowy rabat :-) Polecam z czystym sumieniem.
Odpowiedź sklepu:
Płatność kartą jest możliwa przez PayU. Dziękujemy za bardzo miłą opinie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Obsługa Klienta OK, sprawna dostawa, produkt zgodny z oczekiwaniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 11-05-2018
Miła i profesjonalna obsługa. Dobra jakość produktów. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 23-04-2018
Zakupy były szybkie i bezproblemowe
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 05-04-2018
Wszystko w najlepszym porządku, super sklep, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anetta
  • Data napisania recenzji: 29-03-2018
Rewelacyjnie krótki czas realizacji
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 28-03-2018
Sklep ok. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leokadia
  • Data napisania recenzji: 27-03-2018
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 24-03-2018
szybko, sprawnie , produkt dobrej jakosci
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 23-03-2018
Szybka przesyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisława
  • Data napisania recenzji: 22-03-2018
Sprawna obsługa , towar I-szej jakości.Śmiało polecam towar jak i SKLEP !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stefan
  • Data napisania recenzji: 22-03-2018
Polecam, jest w porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JAN KOWALSKI
  • Data napisania recenzji: 20-03-2018
Małe zawirowania ,ale finał o.k.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 20-03-2018
Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 20-03-2018
Tak dobrze zapakowanej orzesyłki dawno nie otrzymałam. Szybko i solidnie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BFF Investments Polska
  • Data napisania recenzji: 19-03-2018
wszystko OK!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
super sklep, błyskawiczna obsługa, polecam,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 14-03-2018
Szybko sprawnie i bezpiecznie. Naprawdę Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 14-03-2018
Chlebak piękny, wysyłka ekspresowa. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania recenzji: 14-03-2018
Ekspresowa wysyłka. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 12-03-2018
Wszystko zgodne z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 11-03-2018
Bardzo pozytywna obsługa. Zamówione produkty byly w nienaruszonym stanie. Szybka dostawa. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 09-03-2018
Bardzo szybko, bezpiecznie zapakowane, bez zastrzeżeń. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 07-03-2018
Polecam z czystym sumieniem. Wszystko zapakowane jak się należy, czas realizacji ekspresowy a zastawa stołowa piękna :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 01-03-2018
Zamówienie zrealizowane blyskawicznie, delikatne szklo bylo dokladne zapakowane wiec nic sie bie potłuklo. Jestem zadowolona!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 24-02-2018
Wszystko sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 22-02-2018
polecam wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystian
  • Data napisania recenzji: 21-02-2018
Wszystko sprawnie, szybko, bezproblemowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: piotr
  • Data napisania recenzji: 21-02-2018
Najlepiej!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 15-02-2018
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 04-02-2018
Szybko, sprawnie i na temat. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 30-01-2018
Super splep.jestem zadowolona z zakupów ,polecam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk
  • Data napisania recenzji: 29-01-2018
przesyłka dotarła dobrze zabezpieczona i nie uszkodzona. Sklep godny polecenia z dużym wyborem produktów w atrakcyjnych cenach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 27-01-2018
Błyskawiczna wpłata i przesyłka. Towar zgodny z opisem. 100% zadowolenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata Lisiewicz
  • Data napisania recenzji: 26-01-2018
wszystko zgodnie z zamówieniem, towar bardzo dobrze zapakowany POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
Towar zgodny z opisem . Dostawa błyskawiczna. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARIA
  • Data napisania recenzji: 22-01-2018
POLECAM SKLEP! NIE MAM UWAG!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MAGDALENA
  • Data napisania recenzji: 19-01-2018
Wkład do zlewozmywaka w prosty sposób można było dociąć do potrzebnego wymiaru.jestem zadowolona z zakupu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania recenzji: 17-01-2018
polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Komisariat Policji
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Wszystko super. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 12-01-2018
Dobry kontakt ze sklepem, przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 11-01-2018
Zakupiona stolnica silikonowa była w b. dobrej cenie, spełnia moje oczekiwania, a dostarczone została w ekspresowym tempie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 11-01-2018
polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Włodzimierz
  • Data napisania recenzji: 09-01-2018
Zakupy ok. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogumiła
  • Data napisania recenzji: 09-01-2018
Transakcja bezproblemowa,towar doszedł na drugi dzień bez uszkodzeń. Na pewno będę tu jeszcze robić zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 05-01-2018
Wszystko Ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk
  • Data napisania recenzji: 03-01-2018
Bardzo szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 01-01-2018
Transakcja przebiegła pomyślnie.Jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata Karwowska
  • Data napisania recenzji: 30-12-2017
Jestem zadowolona z zakupów poczynionych w tej Firmie. Przesympatyczny kontakt, rzetelne i wiarygodne informacje od Pani, która realizowała moje zamówienie. Przesyłka doskonale zabezpieczona . Czas dostawy błyskawiczny. Jednym zdaniem- same superlatywy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 28-12-2017
Dobre ceny, szybka realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
Polecam zakupy w sklepie internetowym "kuchniasklep.pl"
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 24-12-2017
Polecam. Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 23-12-2017
Jak najbardziej Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: klient Z
  • Data napisania recenzji: 19-12-2017
konkretnie, terminowo. zgodnie ze złożoną telefonicznie obietnicą co do terminu wysyłki i dostawy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 19-12-2017
Pomimo pierwotnych kłopotów z zamówieniem, obsługa sklepu wykazała się nieprzeciętną dbałością o klienta, w pełni rozwiązując mój problem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 18-12-2017
Polecam ten sklep, chlebak Brabantia spełnił moje oczekiwania w 100% - superr
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 15-12-2017
Sklep godny polecenia. Towar bardzo dobrze zabezpieczony, z wielką starannością. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 14-12-2017
Polecam zakupy w tym sklepie :) Asortyment bardzo dobrej jakości.Szybka i profesjonalna obsługa.Irena
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: GRAŻYNA
  • Data napisania recenzji: 13-12-2017
Jestem zadowolona z przeprowadzonej transakcji.Profesjonalna obsługa.Dobre doradztwo.Widać, że znają dobrze towar i potrafią przekonać klienta.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Darek
  • Data napisania recenzji: 13-12-2017
Szybko i sprawnie, POLECAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 12-12-2017
Szybka realizacja i wysyłka zamówionego towaru, jestem zadowolona z zamówionego zestawu obiadowego Fryderyka dla 6 osób.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 11-12-2017
Szczerze polecam sklep - bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa (na drugi dzień od złożenia zamówienia za pobraniem).
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Malgorzata
  • Data napisania recenzji: 05-12-2017
Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 05-12-2017
Wszystko super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 30-11-2017
Szybka dostawa. Dobry kontakt ze sklepem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 29-11-2017
POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE. PROFESJONALNA I MIŁA OBSŁUGA.EXPRESOWA REALIZACJA ZAMÓWIENIA.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 29-11-2017
Fachowa , szybka i solidna obsługa!!!!
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 28-11-2017
Bardzo dobrze zabezpieczona porcelana do transportu. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 24-11-2017
Polecam. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo. Jestem zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JUSTYNA
  • Data napisania recenzji: 24-11-2017
Rzetelnie, szybko, w pełni profesjonalnie. Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 24-11-2017
Szybko i konkurencyjne ceny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nowy_klient
  • Data napisania recenzji: 22-11-2017
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 21-11-2017
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 18-11-2017
perfekcyjnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 17-11-2017
Szybka dostawa. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 16-11-2017
Wszystko zgodne opisem,fachowe podejscie do klienta , Sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zyta
  • Data napisania recenzji: 15-11-2017
Zamówienie zrealizowano szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 10-11-2017
Otrzymałem porcelanę bardzo szybko, pięknie zapakowaną. Obsługa sklepowa bardzo miła, nawet wykonano do mnie trzy telefony za granicę w sprawie towaru. Polecam. Ceny najlepsze w internecie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 08-11-2017
Jestem zadowolony. Towar zgodny z opisem.Bardzo szybka wysyłka i dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 20-10-2017
Bez zarzutu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARIOLA
  • Data napisania recenzji: 17-10-2017
jak najbardziej polecam ten sklep,towar zgodny z opisem ,obsługa profesjonalna,kontakt telefoniczny super ,słowem wszystko super .Pozdrawiam miłą panią z obsługi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 16-10-2017
Produkt odpowiada opisowi , a wysyłka błyskawiczna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elwira
  • Data napisania recenzji: 05-10-2017
wysokiej jakości produkt oraz rzetelna obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 22-09-2017
Kupiłem patelnie grillową, żeliwną. Jeszcze nie korzystałem, ale wygląda zacnie i solidnie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania recenzji: 17-09-2017
Towar dotarł do mnie szybko, poza tym produkty zgodne z opisem i zdjęciem zamieszczonym w ofercie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 12-09-2017
Polecam wszystkim!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 06-09-2017
Wszystko bez zarzutu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zofia
  • Data napisania recenzji: 31-08-2017
Bardzo dobra obsługa. Wszystko terminowo. Rozsądne ceny . Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 30-08-2017
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: M,mmmm
  • Data napisania recenzji: 29-08-2017
Bardzo dobry kontakt, uprzejma i pomocna Pani do kontaktu. Towar bezpiecznie opakowany, błyskawicznie dostarczony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JOANNA
  • Data napisania recenzji: 24-07-2017
zakupy ok...polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 19-07-2017
Dziewczyny z obsługi bardzo miłe i przede wszystkim pomocne. Towar na czas przesyłki dobrze zapakowany i w momencie rozpakowywania przesyłki bylem zadowolony, że nic się nie uszkodziło. Mam nadzieje, że tak będzie przy kolejnych zakupach bo planuje kupić duży zestaw obiadowy dla całej rodziny. Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lena
  • Data napisania recenzji: 10-07-2017
Sklep z profesjonalnym podejściem do klienta. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 27-06-2017
sklep rewelacyjny, dostawa ekspresowa :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Nagrody i wyróżnienia

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
KATEGORIE
Kuchnia
Przybory Kuchenne
Garnki
Patelnie
Noże
Czajniki
Pojemniki na żywność
Naczynia do zapiekania
Jadalnia
Artykuły barowe
Artykuły dla dzieci
Butelki
Na stół
Sztućce
Termosy
Zaparzacze do kawy i herbaty
Zastawa stołowa
AGD
Blendery
Czajniki
Ekspresy i zaparzacze
Miksery
Tostery
Wyciskarki
Pozostałe
Grill
Łazienka
Dozowniki do mydła
Kosze na pranie
Kosze na śmieci
Kubki łazienkowe
Mydelniczki
Dom
Lampy
Pojemniki
Stojaki
Wieszaki
Zegary
Dekoracje
Garnki Żeliwne
Letnia Wyprzedaż
Hurom/Woodwick Gratis
270 Lecie Villeroy&Boch
KONTO
SCHOWEK
ZALOGUJ
ZAŁÓŻ KONTO
Dołącz do naszego newslettera i zyskaj. Aby otrzymać kupon rabatowy musisz posiadać konto w naszym sklepie. Minimalna wartość zamówienia wynosi: 100,00 zł
Podany adres znajduje się już w bazie danych.
Na twój adres email został wysłany kupon z kodem rabatowym. Aby go wykorzystać wpisz go w odpowiednie pole w koszyku.