Japoński
nóż Gyutoh 20 cm
od marki
Miyabi z serii 4000FC
to tylko jeden z wielu noży które są dostępne od tej chwalonej marki. Jej noże charakteryzują się najwyższą jakością wykonania ostrzy, użycia najwyższej jakości drewna i wysokimi możliwościami tnącymi będąc w stanie poradzić sobie w każdej kuchennej sytuacji.
Noże Gyutoh to wysokiej jakości noże szefa kuchnie których nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Nóż jest przydatny i nada się między innymi do cięcia, skórowania i filetowania.
Ostrze FRIODUR wykonane zostało z podwójnie hartowanej lodem stali FC61, odznaczającej się wysoką twardością oraz trwałością nawet podczas intensywnego użytkowania . Zastosowany podczas produkcji szlif Katana-Edge to symbol mistrzowskiego kunsztu, który znajduje się w ostrzach tradycyjnych, japońskich mieczy.
Estetyka japońskich noży kuchennych zawsze widoczna jest również w ich uchwytach. Seria MIYABI 4000FC odznacza się ośmiokątnymi rączkami i trzpieniami . Forma ta czyni noże bezpiecznymi i niezwykle wygodnymi, a uchwyt z drewna Pakka oraz mozaikowe logo linii sprawiają, że doskonale prezentują się one w każdej kuchni.
Szczegółowe informacje:
Materiał: | Stal FC61, Drewno |
Kolor: | Srebrny, Czarny |
Długość całkowita: | 34,7 cm |
Długość ostrza: | 20 cm |
“ Klient jest na bieżąco informowany o postępach zamówienia i wysyłki towaru. ”